GTA Assemblage

GTA Assemblage is een onderdeel van GTA Nederland. GTA Assemblage levert (sub)samenstellingen gemaakt uit diverse componenten zoals bv vertandingen, assen, tandwielen, poelies, reductoren en ETO items. Veel van deze componenten kunnen bij GTA in Someren dan wel in Izmir worden geproduceerd.

GTA Assemblage levert en ondersteunt in projecten vanaf ontwikkeling, prototypes, samples tot en met de serieproductie. We combineren daarin onze kennis van productie en seriematige assemblage om onze klanten de juiste producten voor de juiste prijs te leveren zowel tijdens de gehele ontwikkeling als wel bij de uiteindelijke seriematige productie en assemblage.

Speciaal voor deze (seriematige) assemblage hebben we onlangs een goed geoutilleerde bedrijfsruimte van 1250m² in gebruik genomen. Deze nieuwe ruimte is gelegen naast onze productielocatie te Someren. 

Onze productielocaties voor ‘engineered to order’ (ETO) componenten zijn gesitueerd in Someren (Nederland) en in Izmir (Turkije). Heeft U vragen neem dan gerust contact met ons op. Met ons goed opgeleid personeel zijn wij er klaar voor om U een op maat gemaakt advies te geven om zo te komen tot de beste oplossing.

Privacyverklaring     Disclaimer     Sitemap     Terms and conditions