Logistieke diensten

Met maatwerk uw organisatie ontlasten

Uw markt vraagt om een snelle betrouwbare beschikbaarheid van onderdelen ? Met onze goed georganiseerde organisatie, uitstekend netwerk van toeleveranciers en onze controle over het logistieke proces kunnen wij uw orders uitvoeren binnen de afgesproken levertijden. Wilt u de continuïteit in uw productie proces garanderen of moet u nog sneller reageren of de veranderende behoeftes ? In die situatie biedt GTA u een unieke oplossing middels het GLA (GTA Logisitic Agreement). GTA houdt producten voor haar klanten op voorraad en garandeert daarbij een overeengekomen minimale voorraad (LSL). Afhankelijk van uw behoeften zullen wij zorgdragen voor de samenstelling, levering naar uw productie locatie en ook rechtstreeks naar uw klanten indien gewenst. Als klant heeft u via internet uw eigen ingang tot de voorraad van uw producten in onze opslag.

Het is uiteraard mogelijk om uw producten te bestellen zonder logistieke overeenkomst. GTA is bekend en gewend te werken met jaarorders, Kan-Ban leveringen, SMOI en SMI systemen. GTA organiseert nationale en internationale transporten en kan ook de producten direct in klantverpakking verpakken en leveren.

Met deze verschillende mogelijkheden acteert GTA als een professionele leverancier voor al haar klanten en partners. GTA ontlast hiermee de logistieke afdeling van haar klanten.

Vraag GTA welke logistieke oplossing het beste bij u past !

Privacyverklaring     Disclaimer     Sitemap     Terms and conditions