GTA Projects

GTA Projects is een onderdeel van GTA Nederland. GTA Projects levert producten en samenstellingen zoals hoogwaardige precisie componenten, vertandingen, assen, tandwielen, poelies, reductoren, samenstellingen en ETO items.

GTA Projects levert en ondersteunt in projecten vanaf ontwikkeling, prototypes, samples tot en met de serieproductie. We combineren daarin onze kennis van productie en seriematige assemblage om onze klanten de juiste producten voor de juiste prijs te leveren zowel tijdens de gehele ontwikkeling als wel bij de uiteindelijke seriematige productie en assemblage.

Speciaal voor deze (seriematige) assemblage hebben we onlangs een goed geoutilleerde bedrijfsruimte van maar liefst 1250m² in gebruik genomen. Deze nieuwe ruimte is gelegen naast onze productielocatie te Someren. Om een hoogwaardige kwaliteit van de assemblages te garanderen heeft GTA Projects de MID-annex-D en PED-annex-D certificeringen in haar bezit.

Onze productielocaties voor ‘engineered to order’ (ETO) componenten zijn gesitueerd in Someren (Nederland) en in Izmir (Turkije). Heeft U vragen neem dan gerust contact met ons op. Met ons goed opgeleid personeel zijn wij er klaar voor om U een op maat gemaakt advies te geven om zo te komen tot de beste oplossing.

Privacyverklaring     Disclaimer     Sitemap     Terms and conditions