Lijkt het jou een uitdaging om je passie voor techniek nog verder te ontwikkelen? Ben je geïnteresseerd in de metaal en van nature een nauwkeurige werker? GTA Someren biedt jou een:

Technische BBL Werkplek

De organisatie GTA

GTA in Someren onderscheid zich doormiddel van 3 sleutelwoorden: brede vakkennis, openheid en heldere communicatie. Zowel naar klanten als naar collega’s. In totaal zijn er 50 vakmensen werkzaam voor GTA in Someren. GTA produceert fijnmechanische componenten d.m.v. verspanen en is daarnaast gespecialiseerd in het vervaardigen van getande onderdelen (o.a. tandwielen, tandriempoelies, schoepenwielen, kettingwielen), maar ook geassembleerde samenstellingen. Wij hebben 2 vestigingen, namelijk in Someren en Turkije.

Wat ga je doen?
Je komt terecht in een team van 8 medewerkers, dit team wordt ook wel gezien als de kweekvijver van de organisatie. We gaan er eerst voor zorgen dat je de basis in de metaal onder de knie hebt. Denk aan het uitvoeren van onderstaande werkzaamheden:

-       Het afbramen van tandwielen en aandrijfonderdelen;

-       Het nummeren van onderdelen;

-       Vlakslijpen van onderdelen;

-       Controleren, verpakken, reinigen en schoonmaken.

Afhankelijk van je wensen en ambities kan je bij GTA alle kanten op. Je kunt jezelf bijvoorbeeld verder gaan ontwikkelen als Bankwerker/ CNC Draaier/ CNC Frezer/ CNC Vertander/ Operator etc. Binnen GTA krijg je namelijk volop doorgroeimogelijkheden die eventueel aangevuld worden met bijpassende opleidingen/cursussen.

 

Wie zoeken we?

De juiste drive en inzet is voor ons bepalend. Heb je doorzettingsvermogen en kun je daarnaast ook nog de volgende vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan zijn we op zoek naar jou:

-       Ben je momenteel bezig met een technische MBO opleiding en zoek je een leuke werkplek waarbij je je kennis kan gaan benutten?

-       Ben je niet zo’n stilzitter die vanuit de schoolbanken het vak wil leren, maar ga je graag met je handen aan de slag?

-       Ben je woonachtig in de regio van Someren?

-       Werk je nauwkeurig, geconcentreerd en heb je oog voor detail?

 

Wat bieden wij?
Met plezier naar je werk gaan is een hoop waard. Daarom doen wij ons best om medewerkers een aangename werkgever te bieden. Denk aan zaken zoals:

-       Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

-       Een bijpassend salaris;

-       Goede begeleiding vanuit je stagebegeleider;

-       Flexibele werktijden, zo mag je tussen 7.00 uur en 08.30 uur starten met je werkdag;

-       Veel vakantiedagen, ook door de opbouw van ATV;

-       Mogelijkheden voor een vast contract na afronding van je BBL traject.

 

Interesse?
Is deze functie op jouw lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer dan snel door je cv te versturen naar hrm@gta.nl.

 

Privacyverklaring     Disclaimer     Sitemap     Terms and conditions