Lijkt het jou een uitdaging om je passie voor techniek nog verder te ontwikkelen? Ben je geïnteresseerd in de metaal en van nature een nauwkeurige werker? GTA Someren is op zoek naar:

Bankwerkers

De organisatie GTA

GTA in Someren onderscheid zich doormiddel van 3 sleutelwoorden: brede vakkennis, openheid en heldere communicatie. Zowel naar klanten als naar collega’s. In totaal zijn er 50 vakmensen werkzaam voor GTA in Someren. GTA produceert fijnmechanische componenten d.m.v. verspanen en is daarnaast gespecialiseerd in het vervaardigen van getande onderdelen (o.a. tandwielen, tandriempoelies, schoepenwielen, kettingwielen), maar ook geassembleerde samenstellingen. Wij hebben 2 vestigingen, namelijk in Someren en Turkije.

 

Wat ga je doen?
Je komt terecht in een team van 8 medewerkers, dit team wordt ook wel gezien als de kweekvijver van de organisatie. Als je de functie van Bankwerker namelijk beheerst, dan is jouw basis op orde en kunnen we samen met jou je loopbaan gaan uitstippelen. Binnen GTA krijg je namelijk volop doorgroeimogelijkheden die eventueel aangevuld worden met bijpassende opleidingen/cursussen.

Maar eerst even bij het begin beginnen. Wat ga je namelijk doen als Bankwerker? Samenvattend ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het feit dat geleverde producten en componenten aan de juiste kwaliteitsnormen voldoen. Dit doe je onder andere door:

-       Het afbramen van tandwielen en aandrijfonderdelen;

-       Het nummeren van onderdelen;

-       Vlakslijpen van onderdelen;

-       Controleren, verpakken, reinigen en schoonmaken.

 

Wie zoeken we?

De juiste drive en inzet is voor ons bepalend. Heb je doorzettingsvermogen en kun je daarnaast ook nog de volgende vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan zijn we op zoek naar jou:

-       Heb je VMBO of MBO afgerond en ben je op zoek naar een leuke werkplek?

-       Ben je geïnteresseerd om (op den duur) werken en leren te combineren met elkaar?

-       Ben je fulltime beschikbaar?

-       Ben je woonachtig in de regio van Someren?

-       Werk je nauwkeurig, geconcentreerd en heb je oog voor detail?

-       Ben je een prettige collega om mee samen te werken? Maar kun je ook goed alleen werken?

Wat bieden wij?
Met plezier naar je werk gaan is een hoop waard. Daarom doen wij ons best om medewerkers een aangename werkgever te bieden. Denk aan zaken zoals:

-       Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

-       Een bijpassend salaris;

-       Er wordt geïnvesteerd in machines, materialen en gereedschappen;

-       Flexibele werktijden, zo mag je tussen 7.00 uur en 08.30 uur starten met je werkdag;

-       Veel vakantiedagen, ook door de opbouw van ATV;

-       Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast contract.

 

Interesse?
Is deze functie op jouw lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer dan snel door je cv te versturen naar hrm@gta.nl.

Privacyverklaring     Disclaimer     Sitemap     Terms and conditions